Our Blog

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam.
Rudolf Steiner:   – WEEKSPREUK – Week 52

Rudolf Steiner: – WEEKSPREUK – Week 52

28-01-22 02:32:00, https://www.miekemosmuller.com/nl/weekspreuk Inleiding: – Week voor Pasen – De geest wendt zich naar buiten en ontmoet daar de schoonheid. Dan komt uit de verten de levenskracht tot in het lichaam en verenigt zo wezen van de geest en mensenzijn....

Rudolf Steiner:   – WEEKSPREUK – Week 51

Rudolf Steiner: – WEEKSPREUK – Week 51

28-01-22 02:32:00, https://www.miekemosmuller.com/nl/weekspreuk Inleiding: De ommekeer dient zich aan, de werkingen keren zich van buiten naar binnen. De toenemende rijkdom van buiten komt via de zintuigen tot in het innerlijk van de mens. In het ziende oog ontmoet de...

Rudolf Steiner:   – WEEKSPREUK – Week 50

Rudolf Steiner: – WEEKSPREUK – Week 50

28-01-22 02:32:00, https://www.miekemosmuller.com/nl/weekspreuk Inleiding: Nu wil de wordingslust, de kiem- en groeikracht van het wereldbestaan zich binnendragen in het ik van de mens. Daardoor wordt de betovering waarin de wereldwordingslust ligt, verbroken, en...

Rudolf Steiner:   – WEEKSPREUK – Week 49

Rudolf Steiner: – WEEKSPREUK – Week 49

28-01-22 02:32:00, https://www.miekemosmuller.com/nl/weekspreuk Inleiding: In de vorige week was het de liefde die in het hart gewekt werd door de zekerheid van het werelddenken. Nu biedt het innerlijk de stralen van de hoop aan de komende werelddag. We voelen nu de...

Rudolf Steiner:   – WEEKSPREUK – Week 48

Rudolf Steiner: – WEEKSPREUK – Week 48

28-01-22 02:32:00, https://www.miekemosmuller.com/nl/weekspreuk Inleiding: Het in de vorige week beschreven krachtige denken komt nu als licht uit de wereldhoogten tot ons, als zekerheid van het werelddenken. De machtige stralen bundelen zich om in het mensenhart de...

!!! Belangrijk, helder en niet te missen artikel: Waarom het gebrek aan virusbewijs natuurwetenschappers niet irriteert – Over de ideologie van het materialisme (volledig vertaald)

18-02-22 12: 42: 00, “Want”, zo besluit hij vlijmscherp, “wat niet kan zijn, kan niet zijn.”(Christian Morgenstern) Steeds weer wijzen wetenschappers en journalisten erop dat pathogene virussen en dus ook het “coronavirus” wetenschappelijk nog niet onomstotelijk bewezen zijn en dat men er dus ook niet van kan spreken als verwekkers van diverse besmettelijke ziekten. Dit is de bijl aan de wortel van de heersende virustheorie, waarvan de omverwerping enorme gevolgen zou hebben, niet alleen in…

!!! Leer ze kennen, onze wereldwijde nationale politieke leiders vanuit het WEF: – „Young Global Leaders“ van het W.E.F. onthuld (volledig vertaald artikel)

!!! Leer ze kennen, onze wereldwijde nationale politieke leiders vanuit het WEF: – „Young Global Leaders“ van het W.E.F. onthuld (volledig vertaald artikel)

15-02-22 01: 24: 00, Door Jacob Nordangård Vertaling©: Andreas Ungerer 5.Februari 2022, PharosVia zijn Young Global Leaders-programma draagt het Economisch Wereldforum bij tot de totstandkoming van een wereld die alle democratische beginselen ondermijnt. Al tientallen jaren brengt dit programma volgzame leiders voort die als agenten van het WEF optreden in regeringen over de hele wereld. De gevolgen zijn verstrekkend en kunnen verwoestend zijn voor de hele mensheid. Ik moet zeggen dat ik dan namen noem…

‘Uitspraken’ van Rudolf Steiner

‘Uitspraken’ van Rudolf Steiner

01-02-22 02:52:00, Bremen, november 1910 Woorden als deze van Rudolf Steiner, uitgesproken op 27 november 1910 te Bremen, kunnen een bron van vertrouwen zijn: “Wij moeten de angst en de afschuw voor wat de mens uit de toekomst tegemoet komt, uit de ziel bannen. De...

Aankondiging (belangwekkende) conferentie Metamorfose-22

Bij deze willen we graag mee bekendheid geven aan de boeiende conferentie 'Metamorfose-22: Naar een wetenschap die verbindt'. Namens de Initiatiefgroep Antroposofie Antwerpen Beste vrienden van de antroposofie, www.metamorfose22.be Sedert enkele dagen is de website...

Leer Denken! | Mieke Mosmuller | Uitgeverij Occident

Leer Denken! | Mieke Mosmuller | Uitgeverij Occident

17-01-22 11:11:00, Uitgeverij sinds 1994 Omschrijving Nadenken kunnen we allemaal, maar nadenken is iets anders dan het denken dat ons het vermogen geeft onderscheid te maken tussen waarheid en onwaarheid. Dit waarheidsdenken kun je leren, maar je moet er wel wat voor...

Die Mittäterschaft

Die Mittäterschaft

30-11-18 09:41:00, Am 25. November 2018 hatte die russische Küstenwache drei Schiffe der ukrainischen Marine aufgebracht und hält sie nun in einen Hafen auf der Krim fest. Es gab verletzte ukrainische Marinesoldaten, und die festgenommenen ukrainischen...

Twitter shuts down fake Putin account with over 1M followers

Twitter shuts down fake Putin account with over 1M followers

29-11-18 07:16:00, Mikhail Svetlov/Getty Images After six years in operation, a fake Twitter account for Russian President Vladimir Putin, with more than a million followers, got suspended by the social network.  Twitter tweeted Wednesday that it received information...

Even gevaarlijk als het Migratiepact: Vluchtelingenpact

Even gevaarlijk als het Migratiepact: Vluchtelingenpact

29-11-18 04:55:00, Als het aan bepaalde politici ligt, moet er na het migratiepact nog een mondiaal pact met verstrekkende gevolgen tot stand komen, zonder dat de bevolking er enige invloed op uit kan oefenen: het vluchtelingenpact. In een speciale commissie van de...

Subscribe to Our Newsletter

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Address

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per 1230.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com